Instructions Instructions Instructions Instructions Instructions

Как работи?

BabyTrim на пръв поглед изглежда като гребен, но притежава и специални остриета, вградени в зъбите, едното от които е фиксирано, а другото – подвижно. Спусъкът, монтиран на дръжката, задейства подвижното острие, позволявайки му да се движи успоредно на фиксираното острие. По този начин устройството може да подстригва тази част от косата, която е между зъбите на гребена по време на сресване.

Не е необходимо косата на бебето на бъде навлажнена предварително. Най-добри резултати се постигат при подстригване на суха коса.

При необходимост косата може да бъде сресана преди използваненто на BabyTrim.

Инструкции

Започнете с косата около ушите, след това основата на врата, главата и накрая челото. Винаги можете просто да подстрижете единствено произволно стърчащите косми, доколкото е необходимо.

Срешете косата на бебето с BabyTrim и дръжте определеният кичур коса изпънат между показалеца и средния си пръст. Държейки BabyTrim в другата си ръка с върха на пръстите си, просто отпуснете спусъка и косата е мигновено отрязана – безопасно и лесно!

Помнете, че при подстригване на бебешка коса е важен не стилът, а практичността и предотвратяването на евентуално попадане на косми в очите на бебето. В приложените видео материали с демонстрация на продукта ще се убедите колко е лесно да подстрижете косата на своето бебе. Освен елементарна, продуктът превръща тази задача в безопасна процедура!

След всяка употреба е необходимо да почистите Вашия BabyTrim, като за целта чета за зъби би била най-подходяща. Изчеткайте всички дребни косъмчета, които са попаднали между остриетата, след което избършете с навлажнена кърпа.

Перфектното средство за фино подстригване на бебешка коса

Поръчай