BabyTrim BabyTrim BabyTrim BabyTrim BabyTrim BabyTrim BabyTrim

Как се случи всичко?

Марио Гранито напуска училище и прекарва следващите три години в трупане на опит като професионален коафьор. Установява, че да подстригваш бебешка коса е трудно, тъй като бебетата не стоят спокойно и непрекъснато мърдат. Поради тази причина ножиците се оказват неудачен инструмент за целта поради опасността от нараняване на лицето, очите и ушите на бебето! Въпреки, че Марио съумява да не пореже нито едно бебе, той често порязва собствените си пръсти, когато бебето помръдне внезапно. Порязаните пръсти са често срещана травма сред фризьорите. Тъй като самият Марио има деца, той започва да мисли как да подстригва бебешка и детска коса по безопасен начин. Така започва неговата история.

Пътят до пазарното представяне на продукта

Идеята на Марио става реалност! Една нощ той се събужда с мисълта за гребен с остриета, вградени в зъбите му. След това започва дългият и труден процес по разработване на продукта. Необходими са доста средства за фазата на разработване и закупуване на патент, за да се защити идеята, но без тези стъпки начинанието е било немислимо. Учредено е дружество с ограничена отговорност, като дялове от него са предложени за продажба с цел привличане на инвестиции. Следват много месеци, през които продуктът се усъвършенства и се създава работещ прототип.

Следващият етап включва одобрение на оконачетелния продуктов дизайн и опаковка, като този процес също изисква доста време и преодоляване на различни пречки.

Перфектното средство за фино подстригване на бебешка коса

Поръчай